Loading...

Team


Team

Notre équipe, composée de personnes issues de disciplines et d’horizons différents, est à votre service. N’hésitez pas à nous contacter pour un devis, une demande particulière ou tout simplement par curiosité.

Iris Tiessens
Eigenaar

Iris is directeur-eigenaar van Mettaal. In 2001 begon ze haar bedrijf, omdat zij gemerkt had dat er gebrek was aan eersteklas taaldiensten voor de zakelijke markt. Twee jaar later nam zij Heesen Translation Services International uit Amstelveen over en versterkte daarmee haar positie in de vertaalwereld.
Voordat zij actief werd in de vertaalbranche werkte zij bij verschillende andere (internationale) bedrijven. Naast ondernemer is Iris ook actief in de politiek en het verenigingsleven.
Maaike van de Brug
Projectmanager & revisor/vertaler

Maaike is haar carrière gestart aan de Hogeschool Utrecht waar zij in 2012 afstudeerde als tolk Nederlandse Gebarentaal. Na een paar jaar in dit veld werkzaam te zijn geweest, bleek dit toch niet het juiste pad. Daarom besloot ze een tweede taalstudie te volgen: vertaler Engels. Een half jaar na haar afstuderen kon ze aan de slag bij Mettaal, waar ze nu de kneepjes van het vak leert. Maaike zet graag haar tanden in Nederlandse teksten.

Maaike is beëdigd vertaler Engels-Nederlands
Rebecca Sorce
Stagiaire

Rebecca is een Franstalige student aan de universiteit van Luik (België). Ze zit nu in het laatste jaar van haar vertaalstudie Engels-Nederlands. Ze heeft ook het eerste jaar tolken afgerond en is van plan om deze opleiding volgend jaar voort te zetten. Omdat ze, onder andere voor deze studie, haar Nederlands wil verbeteren, koos ze ervoor om haar stage bij Mettaal te volgen. Hier leert ze de verschillende aspecten van het werk van een vertaler en projectmanager.
Team Mettalers
Vertalers, controlelezers & tekstschrijvers

Mettaal werkt met een groot team ervaren vertalers, controlelezers en tekstschrijvers elk met hun eigen expertise en taalgebieden. Samen met de mensen binnen Mettaal vormen zij ons ijzersterke team. Wij doen iedere dag ons best om voor uw opdracht een passende vertaling of tekst te maken.

Solliciteren?