Loading...

Team


Team

Ons team, met mensen uit verschillende disciplines en achtergronden, staat voor u klaar. Of u nu een offerte wilt ontvangen, een speciaal verzoek heeft of gewoon nieuwsgierig bent, wij helpen u graag.

 

Iris Tiessens
Eigenaar

Iris is directeur-eigenaar van Mettaal. In 2001 begon ze haar bedrijf, omdat zij gemerkt had dat er gebrek was aan eersteklas taaldiensten voor de zakelijke markt. Twee jaar later nam zij Heesen Translation Services International uit Amstelveen over en versterkte daarmee haar positie in de vertaalwereld.
Voordat zij actief werd in de vertaalbranche werkte zij bij verschillende andere (internationale) bedrijven. Naast ondernemer is Iris ook actief in de politiek en het verenigingsleven.
Maaike van de Brug
Projectmanager & revisor/vertaler

Maaike is haar carrière gestart aan de Hogeschool Utrecht waar zij in 2012 afstudeerde als tolk Nederlandse Gebarentaal. Na een paar jaar in dit veld werkzaam te zijn geweest, bleek dit toch niet het juiste pad. Daarom besloot ze een tweede taalstudie te volgen: vertaler Engels. Een half jaar na haar afstuderen kon ze aan de slag bij Mettaal, waar ze nu de kneepjes van het vak leert. Maaike zet graag haar tanden in Nederlandse teksten.

Maaike is beëdigd vertaler Engels-Nederlands
Rebecca Sorce
Stagiaire

Team Mettalers
Vertalers, controlelezers & tekstschrijvers

Mettaal werkt met een groot team ervaren vertalers, controlelezers en tekstschrijvers elk met hun eigen expertise en taalgebieden. Samen met de mensen binnen Mettaal vormen zij ons ijzersterke team. Wij doen iedere dag ons best om voor uw opdracht een passende vertaling of tekst te maken.

Solliciteren?