Tarieven

Onze tarieven zijn van zoveel factoren afhankelijk dat wij op deze site geen prijsindicaties kunnen geven. Vast staat dat onze facturen een reële en redelijke vertaling zijn van onze inspanningen om uw opdracht goed en op tijd uit te voeren.

Onze inspanningen zijn vooral gericht op de kwaliteit van de tekst. We willen graag foutloos werken. Slecht vertaalde of onduidelijke teksten kunnen immers een bedrijf grote schade berokkenen (bijvoorbeeld een verkeerd telefoonnummer!). Maar tempo is net zo belangrijk. Mettalers zijn dan ook gewend om zo nodig langer door te werken!

Soms is het echter voldoende uw opdrachtgever of cliënt te informeren over de inhoud van uw betoog of gemaakte afspraken en zijn er geen of kwaliteitsslagen nodig omdat snelheid geboden is. Ook in die situaties kunt u bij ons terecht en gelden weer andere prijsafspraken.

 

Offerte aanvragen

Klik hier en geef aan wat u wit laten vertalen, welke taalcombinatie, eventuele deadline, uw contactgegevens en voeg indien mogelijk het te vertalen bestand bij. Wij stellen het op prijs wanneer u de te vertalen tekst in een Microsoft formaat als Word en Excel kunt aanleveren. Lukt dat niet stuur ons dan een pdf of een scan.

Na ontvangst van uw bericht laten u zo spoedig mogelijk weten wanneer u de offerte kunt verwachten.

Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 010 243 02 10.