Klantreacties

Een greep uit klantreacties op door ons verzorgde opdrachten:

“Dank je wel voor de vertalingen en voor het aangeven van de aandachtspunten. […] Het zag er allemaal goed uit en wij zijn er blij mee.”

“Ik heb net de file gedownload. Ik moet zeggen dat het er indrukwekkend uitziet. Ik ben de afgelopen dagen niet op kantoor geweest, maar morgenmiddag ben ik er weer dus dan zal het origineel [Mettaal: levering beëdigde en gelegaliseerde vertaling] wel inmiddels binnen gekomen zijn. Nogmaals bedankt en tot de volgende keer.”

“Zojuist even met mijn Engelse collega gesproken over de artikelen en zij was ook erg tevreden!! […] Je kan de volgende keer weer rekenen op mijn nieuwsbrief artikelen!”

“Super, bedankt!!”

“Gistermiddag bericht gekregen uit Finland. Helaas zijn we het niet geworden. We kwamen als tweede uit de bus. Aan de vertaling kan het niet gelegen hebben. Dank voor de prettige samenwerking en tot een volgende keer.”

“Dank voor je snelle reactie!”

(De Bok Roijers Gasseling Advocaten) “Wederom hartelijk dank voor de snelle service!”

“Ik wil je hartelijk danken voor het vertalen van mijn CV. Dat ziet er prima uit […]. Dank voor je correcties en aanwijzingen van mijn Nederlandse CV. Goed dat een andere er eens naar kijkt, die haalt daar toch weer fouten uit en dingen wat je aan het denken zet.”

“Heel erg bedankt voor het meedenken. Een andere vertaler had het misschien gewoon een-op-een vertaald en dan hadden wij met de gebakken peren gezeten. Super van jullie!”

“U werd mij aanbevolen door Nysingh advocaten te Zwolle. Ik ben namelijk op zoek naar een andere  vertaler, omdat ik niet tevreden (genoeg) ben over de vertaler die wij nu vaak gebruiken.”

“Bedankt voor je mail [Mettaal: toelichting over vertaling bij levering] en de snelle levering.”

“Dank je wel. De drie opmerkingen van de vertaler betroffen slordigheden van mij. Ik heb ze na dit bericht van jou aangepast, ook in de Nederlandstalige tekst. Bedankt voor de oplettendheid.”